Χειρουργική επέμβαση με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων
Μετρό Συγγρού-Φιξ
ΠΑΣΕΤΣΝΑΓΙΑ ΕΛΕΝΑ M.D.
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ & ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
Χειρουργικη επεμβαση με τη χρηση ραδιοσυχνοτητων

Χειρουργικη επεμβαση με τη χρηση ραδιοσυχνοτητων

Χειρουργικη επεμβαση με τη χρηση ραδιοσυχνοτητων

 Η χειρουργική επέμβαση με τη χρήση ραδιοσυχνότητας λειτουργεί στον βαθμό έντασης των 4 MHz όπου ο ανθρώπινος ιστός παρουσιάζει αντίσταση και προκαλείται θερμότητα η οποία προκαλεί την λύση (καταστροφή) των κυττάρων. Αυτή η χειρουργική μέθοδος είναι πολύ πιο αποτελεσματική απο τις υπόλοιπες μεθόδους ηλεκτροχειρουργικής διαθερμίας. Επίσης επιφέρει πολύ λιγότερες βλάβες λόγω της περιορισμένης απόστασης που εφαρμόζεται που είναι τα 20 μικρά.

 Η χειρουργική επέμβαση με τη χρήση ραδιοσυχνότητας είναι σχεδιασμένη απο τους κορυφαίους χειρουργούς του κόσμου για κάθε χειρουργικη ειδικότητα συμπεριλαμβανομένης της Δερματολογίας, της Πλαστικής χειρουργικής, της χειρουργικής κεφαλής και τραχήλου, της νευροχειρουργικής, της γναθοχειρουργικής, της αγγειακής χειρουργικής, της γυναικολογίας, της γενικής χειρουργικής κ.α

 Στη χειρουργική επέμβαση με τη χρήση ραδιοσυχνότητας εφαρμόζεται μια ειδική πλάκα στον ασθενή συνήθως σε κάποια μυϊκή ομάδα και δέχεται ραδιοκύματα απο το ηλεκτρόδιο που βρίσκεται σε λειτουργία. Όταν αυτό το ηλεκτρόδιο κοπής έρχεται σε επαφή με τον στοχευμένο ιστό προκαλείται εξάτμιση δια μέσου της θερμότητας που προκαλείται και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή του κυττάρου και παράλληλα την γρήγορη επούλωση του ιστού στη συνέχεια.
Елена Пасечная M.D.

Ελενα Πασετσναγια M.D. Μαιευτηρας & Χειρουργος Γυναικολογος

Ο γυναικολόγος σας στην Αθήνα. Ειδικεύεται στη διαχείριση κυήσεων υψηλού κινδύνου, στη θεραπεία και την πρόληψη της γυναικείας υπογονιμότητας, καθώς και στη θεραπεία οξειών, χρόνιων φλεγμονωδών ασθενειών στη γυναικολογία, σε σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις. Συνεργάζεται με τις κλινικές ΙΑΣΩ και ΡΕΑ.